ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι οι ιστοσελίδες?
Οι ιστοσελίδες είναι ένα είδος εγγράφου του παγκόσμιου ιστού (WWW) που περιλαμβάνει πληροφορίες με την μορφή κειμένου, εικόνας, βίντεο και ήχου.
Ποιά ιστοσελίδα είναι κατάλληλη για την επιχείρησή μου?
Κατάλληλη ιστοσελίδα είναι αυτή που απαιτήτε από τι ςυπηρεσίες της επιχείρησής σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να παρουσιάσετε με την ιστοσελίδα και να επιλέξετε την μορφή που θέλετε να έχει.
Ποιά η διαφορά μεταξύ στατικής & δυναμικής ιστοσελίδας?
Η στατική και η δυναμική ιστοσελίδα διαφοροποιούνται απο το περιεχόμενο και την χρήση που έχει ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Η στατική ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά μια παρουσίαση των υπηρεσιών της επιχείρησης, χωρίς να απαιτούνται συνεχείς ενημερώσεις απο την επιχείρηση. Στην δυναμική ιστοσελίδα οι υπηρεσίες αναλύονται περισσότερο, εμπλουτίζονται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό & βίντεο. Ο χρήστης αλληλεπιδρά πάνω σε μια βάση δεδομένων και έτσι η πλοήγηση και η αναζήτηση του είναι πιο εύκολη και γρήγορη. Οι δυναμικές ιστοσελίδες προσφέρονται για συχνή ενημέρωση περιεχομένου μέσο ένος πίνακα ελέγχου.
Τι είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)?
Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι ένα κατάστημα στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή. Οπως το φυσικό κατάστημα της επιχείρησής σας, έτσι και το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρεται για πωλήσεις των προϊόντων της επιχείρησής σας, καθ’όλη την διάρκεια του 24ώρου.
Μπορώ να πουλήσω προϊόντα & υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα?
Με την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να κάνετε πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.
Μπορεί η ιστοσελίδα μου να είναι σε πολλές γλώσσες?
Οι ιστοσελίδες μπορουν να είναι πολλύγλωσσες, επιλέγοντας την γλώσσα εμφάνισης.
Τι είναι το newsletter?
Tο newsletter είναι η δυνατότητα εγγραφής των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας και η αποστολή απο εσάς ενημερωτικών email με νέα προϊόντα ή προσφορές.
Ποιά είναι η διαδικασία υλοποίησης μιας ιστοσελίδας?
Για την υλοποίηση μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας, και να μας ενημερώσετε ποιός είναι ο στόχος σας. Εμείς θα σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση και σε συνεργασία μαζί σας θα αρχίσουμε να υλοποιούμε το πλάνο που θα έχουμε συμφωνήσει.
Ποιός είναι ο χρόνος υλοποίησης μια ιστοσελίδας?
Ο χρόνος παράδοσης έργου, ποικίλει αναλόγως το προϊόν που θα έχετε επιλέξει. Επιπλέον σημαντικό ρόλο παίζει και η παράδοση του περιεχομένου απο εσάς.
Ποιά είναι τα κόστη για την κατασκευή της ιστοσελίδας?
Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας ποικίλουν ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξετε, αλλά και τον τρόπο πληρωμής. Στην τιμή οποιουδήποτε πακέτου επιλέξετε συμπεριλαμβάνεται η αγορά domain (www.10ds-print.gr) & η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για 1 χρόνο.
Μετά την κατασκευή, ποιές είναι οι οικονομικές απαιτήσεις μιας ιστοσελίδας?
Μετά την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του, οι οικονομικές απαιτήσεις της ιστοσελίδας ξεκινούν ένα (1) χρόνο μετά, με την ανανέωση της φιλοξενίας και σε δυο (2) χρόνια με την αναέωση της φιλοξενίας και του domain.
Μπορώ να αλλάξω μόνος μου περιεχόμενο της ιστοσελίδας?
Μπορείτε να ενημερώσετε μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, αποκτώντας ένα πίνακα ελέγχου (control panel).
Μπορώ να ενημερώσω - αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου με νέο περιεχόμενο?
Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας (νέα υποσελίδα κτλ.)σας μπορεί να γίνει μόνο απο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.
Ποιά είναι η θέση της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης?
Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ( www.10ds.gr/seo )
Τι είναι το S.E.O.?
SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης. )
Μπορώ να συνδέσω μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κτλ.) με την ιστοσελίδα μου?
Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι συνδεμένες με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης σας και ενημερώνονται αυτοματα.
Με την ιστοσελίδα μου μπορώ να αποκτήσω και εταιρικό email?
Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, θα αποκτήσετε και τα εταιρικά email που προβλέπει το πακέτο αγοράς σας, με την κατάληξη του domain της επιχείρησής σας. ( π.χ. info@10ds-print.gr)
Πόσα emails μπορώ να αποκτήσω?
Ο αριθμός των email προβλέπεται απο το πακέτο αγοράς που θα επιλέξετε, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Έχετε αναπάντητα ερωτήματα?
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας