Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δώστε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να προβάλει και να πουλάει τα προϊόντα σας με την κατασκευή ιστοσελίδων που ακολουθεί τις ανάγκες των χρηστών του Internet.

Μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας είναι απαραίτητη διότι ανοίγει το παράθυρο προς την Online αγορά. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να κάνετε της επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι μια μακροχρόνια επένδυση με πολλές πραγματικές ευκαιρίες που μπορείς να βρεις στη online αγορά, οι οποίες θα έχουν πολλαπλάσια οφέλη απο το αρχικό κόστος της.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Γιατί να φτιάξεις μια επαγγελματική ιστοσελίδα;

Οι πελάτες σας βρίσκουν εύκολα την επιχείρησή σας. Με τη δική σας ιστοσελίδα δεν υπάρχουν πλεον σύνορα για τις πωλήσεις σας, πέρα απο κατάστημα σας ο πελάτης σας βρίσκει και κάνει τις αγορές του μέσω internet.

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει και μια σύγχρονη επιχείρηση. Σήμερα ο κύριος ηγέτης στην επικοινωνία και στις πωλήσεις είναι το Internet, για αυτό μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι σύγχρονη και να δείχνει σύγχρονη.

Προβάλεις τα προϊόντα σου ή τις υπηρεσίες σου online. Δεν χρειάζεται να εξηγείς στον πελάτη σου για τα προϊόντα σου μέσω τηλεφώνου, με την ιστοσελίδα ο πελάτης μπορεί να τα δει και να του λυθούς άμεσα όλες οι απορίες τις οποίες μέσω τηλεφώνου θα ήταν πιο δύσκολο αφού δεν έχει καμία εικόνα για το προϊόν σας.

Παρέχεις καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σου. Ανέξοδα παρέχεις ενημερωτικό υλικό των προϊόντων σου μέσω φωτογραφίων ή video χωρίς επιπλέον έξοδα.  Μαθαίνει ο πελάτης εύκολα ότι αφορά την επιχείρησή σου και τις υπηρεσίες σου.

Σχεδιάστε τη δική
σας ιστοσελίδα.

Στη 10 Design Solutions αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του διαδικτυακού σου τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Μπορείς να επιλέξεις το στήσιμο και την δομή της ιστοσελίδας σου ανάμεσα σε πολλά πρωτότυπα παραδείγματα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.