Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

ανακατασκευή ιστοσελίδων

Μια ιστοσελίδα είναι η εικόνα μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Όρο άρτια και καλοσχεδιασμένη και να ήταν όταν κατασκευάστηκε, σίγουρα με την πάροδο των χρόνων χρειάζεται ανανέωση ή μια συνολική αναβάθμιση.

Οι υποψήφιοι πελάτες σου πρέπει να μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα και να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν στην ιστοσελίδα σου. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας, έχει κάνει τους χρήστες πολύ απαιτητικούς, τα πρότυπα τους και οι απαιτήσεις τους από μία ιστοσελίδα έχουν αυξηθεί σημαντικά, και όταν δεν ικανοποιούνται από αυτήν την ιστοσελίδα, απλώς την εγκαταλείπουν και δεν την επισκέπτονται ξανά.

  • Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές σωστά;
  • Έχει εύκολη δομή και γρήγορο σύστημα πλοήγησης;
  • Είναι μοντέρνα και λειτουργική;
  • Μπορείς να προσθέσεις περιεχόμενο μόνος σου;
  • Είναι βελτιστοποιημένη σωστά στις μηχανές αναζήτης;
  • Μπορείς να πουλήσεις προϊόντα και υπηρεσίες;

 

Αν η απάντηση στα ερωτήματα παραπάνω είναι αρνητική τότε είναι βέβαιο πως πρέπει να γίνει ανακατασκευή της ιστοσελίδας σου.

Είσαι ένα βήμα απο την νέα σου ιστοσελίδα

Η ιδέα για την ανακατασκευής της ιστοσελίδας σου δεν πρέπει να σε φοβίζει. Δεν θα χρειαστεί να διαθέσεις επιπλέον χρόνο αφού η ομάδα μας θα αναλάβει τον νέο σχεδιασμό και την πλήρη προσαρμογή του περιεχομένου.

Επίσης, αν η αισθητική της υπάρχουσας ιστοσελίδας σου αρέσει τότε θα φροντίζουμε κατά την ανακατασκευή της να διατηρήσουμε την αισθητική και την φιλοσοφία της, προσθέτοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση.

responsive design

Responsive σε όλες τις συσκευές

Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση χρηστών

Μοντέρνος σχεδιασμός

Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Δυναμική διαχείρηση περιεχομένου απο εσένα

Δυνατότητα λειτουργίας eshop

Ανακατασκευάστε τη δική
σας ιστοσελίδα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες ανακατασκευής ή αναβάθμισης της ιστοσελίδας σου.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.